MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Ziemniaczane mity, czyli cała prawda o kartoflach

NOWE
Ziemniaczane mity, czyli cała prawda o kartoflach

Duże pieniądze dla Klubów Seniora w Skarżysku-Kamiennej

NOWE
Duże pieniądze dla Klubów Seniora w Skarżysku-Kamiennej

Polecamy

Nie żyje Janusz Rewiński. Miał 74 lata

Nie żyje Janusz Rewiński. Miał 74 lata

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Ile osób oglądało Festiwal Opole 2024? Które koncerty przyciągnęły najwięcej widzów?

Ile osób oglądało Festiwal Opole 2024? Które koncerty przyciągnęły najwięcej widzów?